Sunday, July 17, 2011

kami peminat team football malaysia

Salam ,

Ada cerita nak di kongsikan dekat semua ,,,, tp citer bse2 jelah , xde lah gempaq2 . ermmmm . tp nak tnye dlu kamu semua sehad tak ? kalo ada yang tak sehad jgn lupa makan obat oke , hehehehe . (:

 Hubby datang jupe hunny 

Sampai jer dekat stesen bus , pergi jempot dye ,hahahah lama2 kapel 1st jempot dye dpn pintu bus , haiihhh ape punyer gf lah . alah , e2 sbb dye gerak pg e2 dpt jempot dpn pintu bus . kalo tak mmg ta dpt lah nak jempot dpn2 . kua jer dari pintu bus punyer la sonok akhirnye dpt jupe dye setelah lama ta jupe , haihhhh misss u so muchhhh lah , hak3 .....;p . (gatal betol) ape pon ta bole . sempat lepak2 dulu , sembang2 yelah lama ta jupe kan . e2 lah kapel jaoh2 ... nak jupe hari2 mmg tak dpt lah . text kt hp ari2 pon rindu lg . susah betol kalo dah bercinta niey .....;p .  

Hubby demam pulak

Alamak ! hubby text kt hp , cakap ta sehad .. dtg bercuti tp ta sehad plak , sedeh betol tgok dye , badan mula dah pnas, selsema , abd and batok dtg , (pakej) hahahahah , oooppppsss !!! soe sayang hunny . ingat datang dpt jalan2 ker pae ape , tapi ta sonok plak dye datang kali niey , sbb keadaan dye ta mengizinkan untuk kuar lepak2 , tp nak ucap terima kaseh jgk , pasal dalam2 tak sehad dye , pakse jgk tok luangkan masa nye untuk saya ......;p terima kaseh aww . Tapi bawak jgk la dye pegy klinik ****** dah daftar sumer dah , and tggu turn nak jupe doktor , punyer lah lama kiter pon cauu lah , abes to lama sgt . and kte tukar klinik baru dapat jupe dktor ,,,, settle semuanyer ... 



(: sayang awak aww


Peminat Setia Malaysia

Hahahahah , kebetulan Malaysia VS Arsenal , kelakar betol pkai baju sama niey . pergy semua tempat org duk tgok , segannnnnnn saya . werrrkkkk !!!! HAHAHAHA , tade gurau jer . pada arito lah kte dpt snap2 siket , pasal tgok dye sehad siket . walaopun ta sepenuh nyer lah . sampai kan ada org tnye nak pegy tgok bola ker ??? semangat betol kan kami niey . sajer jer pakai sebenarnyer ,,,, hui3 . lalalalalalala~ 



Tengok !!!!


Werrkkkk !!!!

tak best pon , ada jgk best jupe dye ......;p suka duka , hahahahahahah , abes lappy and jam saya . sedeh2 . tapi kelakar , tgok jer kita mcm niey .. tapi kalo gado , abes lah kamu , HAHAHAHAHA , kan hubby , hubby pon cakap sabar jelah . eleh2 sabar2 pon kaki tangan kalo bole nak naek . separuh lah . sabar lah sangat , tapi kita gado tak lama kan syunkkk . pape pon syg hubby tao , walaupon buad sayang mcm tuh . (: tapi pndai pujuk balik ,, pndai dye pujuk , (jgn duk perasan ok) 



I Love U


Sengal !



Wiwiiitttt.................


Kami Seronok 


Kena Tinggal Tepi Jalan


Haaa !!! kne tinggal tepi jalan ???? sape tuh , kne tinggal pasal nyer gado psal tempat makan . Hahahahaha , kelakar sangat lah kami niey , adoiiii . Pasal makan pon mau gado ka ? hunny or hubby kne tinggal to ek ? ermmmm lupa dah (buad2 lupa) masing2 xmo mengalah mcm to lah , jd nyer . Sabar jelah weiii kadang2 to . haihhhh , bercinta bnyak kesabaran nyer .....;p kan hubby , hubby lah bnyak bersabarnyer dengan hunny . last2 masing2 mintak maaf . HAHAHAHAHA . nak mintak maaf pon susah . adoiiiii .....;p



Malaysia No1


Seronok Dapat Jumpa


HuBBY Kembali Sehad dah !!!


Sekian , tq hubby datang jupe hunny kat sini . i love u !!!!







2 comments:

Иʋяʋ˩ Ǫʋяαттʋ˩ ΔιИι =Ɖ said...

minat bola gak erk ..?
sekepala la kita .. hehee .=)

~ Cik Haniey ~ said...

hahahaha , trikot bf jer niey . dye minat .